Lijsten 94 Cursus Botanisch Tekenen Groningen Vers

Lijsten 94 Cursus Botanisch Tekenen Groningen Vers. Per cursus of workshop is aangegeven of ze al dan niet geschikt zijn voor beginners. Voor sommige workshops is basiskennis van het botanisch tekenen of wat tekenervaring nodig. Het is de bedoeling een getekende verzameling aan te leggen voor een eigen herbarium. Dat kan in zwart wit, gewoon met potlood op papier, maar ook met kleur: Kom dan bij urban heart een workshop doen!

Boek Botanisch Tekenen

Beste Boek Botanisch Tekenen

Introductie botanisch tekenen/ eerste dag van de basiscursus botanisch tekenen. De overtuin, molenstraat 6 in warnsveld. € 35,00, inclusief tekenmateriaal en koffie en thee.

Bekijk het overzicht van onze docenten en cursussen.

15, 22, 29 september, 6, 13, 27 oktober. Een perfect uitje om … In groningen is het gemiddelde bedrag van lessen tekenen €21. Kom dan bij urban heart een workshop doen! Ik begeleid iedereen op haar/zijn eigen niveau.

Boek Botanisch Tekenen

Tijdens deze cursus werken we met verschillende tekenmaterialen zoals potlood, krijt en pastel maar ook met aquarelverf om zo prachtige botanische tekeningen te maken... Per cursus of workshop is aangegeven of ze al dan niet geschikt zijn voor beginners. Volg een cursus botanische tekenen of schilderen. We hebben kleurpotloden in vele natuurlijke tinten.! Een perfect uitje om te doen met een paar vriendinnen of collega's. Ook geeft ze persoonlijke tips.. We hebben kleurpotloden in vele natuurlijke tinten.!

Popular posts from this blog

Lijsten 186 Merktekens Antieke Poppen Uitstekend